Disclaimer

Deze website is eigendom van cornelis romijn - Architectuur. De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.
cornelis romijn - Architectuur verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door cornelis romijn - Architectuur worden aangeboden. Hoewel cornelis romijn - Architectuur alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is cornelis romijn - Architectuur niet aansprakelijk voor informatie en/ of berichten die door gebruikers van deze website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door cornelis romijn - Architectuur worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.
Hoewel cornelis romijn - Architectuur uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/ of diensten die daarop worden aangeboden.